søndag den 28. oktober 2012

Semidried tomater

Hvad gør man når man pludselig står med 8 bakker cherrytomater - man laver da semidried tomater. Vi får varer gennem Nemlig hver uge - bestiller til hele uge og slipper for kø i Netto og at slæbe mig en pukkel til når varerne skal op på 4. sal. Denne gang havde en fra grøntafdelingen taget fejl af 8 bananer og 8 bakker cherrytomater. Hos Nemlig får kan man altid klage over manglende varer eller beskadiget vare så jeg fik mine bananer dagen efter. Men jeg havde stadig fået 8 bakker cherrytomater forærende - what to do...! Der var en der foreslog Semidried tomater og det har jeg lavet i dag. Det var rigtig nemt og de smagte dejligt hertil aften til forloren haren. Resten står i et glas i køleskabet og kan holde sig 14 dage. Men der er stadig ulavede cherrytomater tilbage for jeg kunne ikke have alle på bagepladen. Så nu må jeg finde på endnu en ret.
Opskriften på Semidries tomater fandt jeg her på Arlas webside

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar