torsdag den 27. december 2012

Babyhud Rescue

Her er mine absolut favoritcremer - egentlig købt til mine piger, men jeg bruger dem faktisk også selv.Ceridal er fantastisk til tør hud og udslæt. Den holder min store datters børneeksem fra døren. Jeg bruger den også selv til albuer, knæ, fødder og andre tørre og udsatte steder.

Sneglecremen (Babysalve fra Zenba) er en jeg læste om i bogen "Baby 100% naturlig" af Rebecca Persson. Den blev omtalt meget positiv og jeg tænkte jeg måtte prøve den. Den er virkelig god til røde babynumser bl.a. Jeg brugte den også i starten i ansigtet på Sia da hun havde så mange knopper og udslet der ikke gik væk af sig selv. Den hjalp rigtig meget. Jeg har selv brugt den engang i mellem som rescue creme. Den er desuden svanemærket.

Dermalog - SKIN-cure er den sidste af mine favoritter. Den bruger jeg selv i ansigtet hver dag, da jeg ikke kan tåle særlig meget andet. Den får min hud til at slappe af og den er ligesom de andre fuldstændig uden parfume og altmuligt gøj. Og den er svanemærket - det kan vi godt lide :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar