søndag den 30. december 2012

My Precious...Images

I skrivende stund er jeg ved at lægge alle vores mange mange mange billeder på Dropbox. Jeg har længe tænkt på at opgradere så vi kunne sikre vores billeder. Jeg vil så nødigt miste billederne af Linns og Sias fødsler, min dejlige far som jeg desværre mistede for 1,5 år siden til kræft, og ikke mindst vores mange fødselsdags- og feriebilleder! Og efter erhvervelsen af et Nikon kamera i november er der kommet virkelig mange flere billeder til.
Min mor havde indbrud lige før jul og mistede blandt andet sin computer. Det er endnu en grund til jeg har taget mig sammen og er ved at lægge det hele på Dropbox. Den har uploadet siden i går aftes og det er stadig 2 days left.... :o)

I går var vi til sidste julearrangement for i år og tænk solen skinnede på et tidspunkt :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar