mandag den 7. januar 2013

Baby Legetøj 5 mdr

Her Sias favorit legetøj i en alder af 5 mdr.

Stjernen og æblet er arvestykker fra storesøster og storestoresøster. Sia er vild med stjernen ligesom Linn var da hun var baby, ved ikke helt hvorfor den er så god. Den kan spille når man trækker i sommerfuglen og der ligesom Lamaza forskellige småting der kan hives og suttes på. Jeg har prøvet at finde stjernen - ville give den i barselsgave, men det har ikke været muligt. Nu er jo også efterhånden 5 år siden ca. den blev købt. Jeg købte den i børnebutikken på Enghavevej på Vesterbro.

Æblet er fra Lærkes babytid. Jeg kan se mærket er Lego - den spiller en rolig melodi mens ormen langsomt kommer op af æblet. Den er rigtig fin - aner ikke om den kan købes nu, men lignende kan nok.

Bideringen er sidste favorit hos 5 måneders Sia. Der er nemlig nok tænder på vej. Den er købt hos helsebarn.dk på udsalg og er af mærket Beaba. De har en lidt anden model, men samme mærke her. Den skulle være uden alt muligt gøj. Helsebarn har desuden rigtig meget godt til babyer og børn. Vi har købt madkasse og drikkedunk til Linn hos dem.

Nu når jeg ser billedet, kan jeg se alle de glade ansigter - måske det er det der gør disse til favoritter blandt rigtig meget legetøj :o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar