onsdag den 16. januar 2013

Babymad i box

Har fået anbefalet disse bokse til opbevaring af babymad fra et mærke der hedder Brother Max - og er meget meget begejstret for dem. Så glad at jeg har købt 2 sæt mere. Det gik nemlig op for mig at de måske var gode til at fryse fløde til suppe eller sovs og ikke kun til babymad. Jeg har før puttet hele flødekartonen i fryseren og derefter skåret af den frosne fløde for at få lidt af til en suppe - meget besværligt.
Men de er super til babymad. Går i fryseren og direkte i microovn. Uden alt muligt kemigøj. Og så fåes de i 2 gode størrelser og medfølger en tuds til at skrive på boksen. Jeg bruger dem også til babymaden stående i køleskabet.
Jeg har købt på amazon.co.uk, barnevognhuset i Guldborgsgade på Frederiksberg men har også set dem hos helsebarn.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar