tirsdag den 15. januar 2013

Børnemaraton

Jeg har løbet børnemaraton i dag - været alene med pigerne fra kl. 9 i morges og sagt endelig godnat til den store alt for sent kl. 21.45. Jeg er bombet og vores hjem, især køkkenet, er helt bombet.

Det har været en udfordrende, spændende og i glimt hyggelig dag med en lille pige der absolut sover bedst til middag i barnevognen konstant trillende og en stor pige der bare ikke oooorker at gå ture - og da slet ikke ture uden mening eller mål....

Men Sia fik sovet, lidt kortere end hvad godt er. Vi fik da også aftensmad, men jeg fortæller ikke hvad for det er virkelig ikke noget jeg er stolt af :) Vi fik læst historie, halvt mens Sia sov og halvt mens hun så pludselig vågnede og ikke lige var til at slå ned igen..... pyyyyha. Nu er der helt stille og jeg nyder roen og lyden af tastaturet. Om lidt kommer manden hjem, men lige nu er det virkelig bare dejligt at sidde her i lyset fra skærmen og bare være mig. Men snart godnat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar