onsdag den 23. januar 2013

Dagdrømme #1


Pssst....Jeg er og bliver dagdrømmer. I dag drømmer jeg om sol og varme....i en dejlig have....måske ved et hus....som var vores. Vi kunne godt bruge mere plads. Vi er fornylig gået fra en miniput bil til en Citroen Picasso hvor alle 3 børn kan sidde bagi uden at blive fuldstændig klemt og med mega bagagerum. Det er for lækker en fornemmelse at smide al bagagen ind bagi og ungerne på bagsædet og så bare af sted.
Men vores hjem er altså snart for småt. Vi er begyndt at bygge opad - hvis bare der var højere til loftet. Tænk bare hvad man kunne have op ad væggene. Jeg har drømt om rækkehus i Lyngby længe, men kan fornemme at min bedre halvdel ikke helt er der. Og måske er jeg der heller ikke. Jeg ved det ikke rigtigt. Så nu må jeg stille skarpt og prøve at fokusere på hvad det egentlig er jeg vil, vi vil, børnene har bedst af osv. Der er virkelig mange ting at tage i betragtning, her i blandt økonomi :)
Når jeg er klar skal jeg i gang med en visualiseringsplanche, så vi i fællesskab kan komme tættere på vores drømme/ønsker for fremtiden.

Vil du vide mere om hvordan man bruger "loven om tiltrækning" og får det som man ønsker sig så prøv bøgerne "Hemmeligheden" eller "Nøgle til loven om tiltrækning". Det er rigtig spændende læsning, og man kan jo tror eller lade være. Uanset hvad kommer man automatisk til at tænke mere positivt, er min oplevelse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar