tirsdag den 1. januar 2013

Dagen derpå

Det var en hyggelig dag/aften i går. Vi begyndte tidligt og det blev en meget meget rolig aften. Det var rigtig godt i forhold til lille Sia, som ikke har ænset det store. Jeg har tidligere prøvet at sidde til fest med en baby i et andet rum og desperat prøvet at få ro på, for til sidst at måtte opgive. Det gad jeg ikke i år. Forhåbentlig vi kan lave noget med lidt mere spræl i næste år.

Menuen i går stod på Sushi, Indbagt Laks og byg din egen Banana-split...rigtig fusion. Børnene havde valgt en ret hver. Jeg er ikke stolt at de indbagte laks med ricotta og spinat - det var Lærkes opskrift, men hun var lidt sløj og jeg måtte selv gætte mig frem til hvordan man skulle gøre :) De smagte bedre end de ser ud.

Søren og jeg sluttede af med bobler foran computeren med DR1 på skærmen. Så 90 års fødselsdag og talte ned til kl. 12, med 3 søde sovende børn i huset. Kl. 00.10 stod jeg med tandbørsten og 10 minutter efter lå jeg i sengen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar