lørdag den 12. januar 2013

Fastelavn - Mini Kleo

Så er det snart fastelavn og tid til kostumer! De sidste år har jeg valgt en hurtig løsning, og købt et kostume til Linn. Men jeg husker bare tilbage på hvordan min mor brugte tid på at lave vores kostumer da min søster og jeg var børn....og jeg husker det som helt specielt

Linn vil være Kleopatra. De har haft en Asterix-periode herhjemme, hvor alle min fars gamle Asterix-tegneserier er blevet gennemarbejdet. Og efter kig i "Asterix og Kleopatra" har hun fået ideen om at skulle være Kleopatra. Næsen kan vi nok ikke klare :)

Jeg har googlet lidt og fandt nogle fine Kleopatra-kostumer som vi har kigget på sammen og som jeg vil bruge som inspiration når jeg snart skal i gang. Se her og her. For her kan det godt tage lidt tid at få færdiggjort sådan et projekt. 

Kleopatra paryk tænker jeg at købe her. Udover det mangler jeg en krone - synes ideen med slangen der er malet guld er ret fin - men måske man kunne sætte den på en hårbøjle. Det må afprøves.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar