fredag den 18. januar 2013

Hip Hurra for kål og knoldselleri!


I dag har hele familien været hjemme - Søren og Linn har leget fisk i svømmehallen mens jeg tog lille Sia til sin 5 mdr. vaccine hos lægen. Senere legede jeg cowboyer sammen med Linn til musik på musikhøjskolen på Frederiksberg hos den fantastiske lærer Dorthe. Hun får virkelig både voksne og børn til at lege med. :)

Her til aften trængte jeg virkelig til noget grønt, sundt og nærende. Så jeg prøvede en fra
opskrift fra Kræftens bekæmpelse på Rosenkålssalat. Jeg er egentlig ret vild med kål i alle arter hvis bare det ikke er skamkogt, og denne salat var rigtig lækker. Søren hader hader hader kål, men jeg fik også ham til at spise lidt, han synes også det smagte godt. Jeg vil prøve at få en kål mindst en gang om ugen ind i vores aftensmad for det er både billigt, drøjt og kan smage ret godt.

Vi fik også kartoffelmos hvor jeg puttede knoldselleri - det er en grøntsag jeg virkelig er ked af jeg tidligere har fuldstændig misforstået. Den har ikke ligefrem udseendet med sig, men hvor er den dog lækker. Både i kartoffelsuppe, som ovnstegt med lidt olie og salt og peber men aller mest i kartoffelmos bagt i ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar