fredag den 11. januar 2013

Vi nærmer os...

Så er vi ved at nærme os Sia's Champagnedåb. Planerne er lagt for længe siden, men vi er pludselig gået fra et mindre arrangement til at invitere lidt flere end planen - ca. 40 er indbudt til bobler, kagebord og skrup-af suppe. Sia skal ikke døbes i kirke og jeg har søgt rundt omkring for at finde et ritual eller noget andet vi kunne gøre. Vi ville jo rigtig gerne fejre at Sia er kommet til verden. Jeg hørte om at døbe i Champagne gennem nogle venner og det var lige sådan en ide vi havde brugt for.

 Udover Champagne, masser af kager, pynt en muffin-bord til børnene byder dagen også på knæsætning, hvis mine gamle morfar er med på den. Han skal sidde med Sia mens vi synger en sang. Sangen har jeg sat Søren i gang med at finde - det er trods alt ham der er musiker. Knæsætning kommer vist fra Asatroen og efter at have googlet det bliver jeg i tvivl om hvad man egentlig skal gøre. Men vi har valgt at det er den ældste og den yngste der skal sidde sammen.

Her er hvad Sia ønsker sig - synes det var svært at finde på noget. Vi har 97 m2 til 2 voksne og 3 børn - hvilket kræver at vi ikke har for mange ting og rydder ud jævnligt. Derfor har jeg valgt at være meget specifik angående ønsker.
HippieTipi (telt fra Roommate), Mumi kop med tallerken (porcelæn), Lægesæt der er blødt, Leopard leggins fra Mar Mar, Fagtesange for de yngste (cd plus bog), Poppy Rose bluse “Ditte” farve: Burgundy, badelegetøj....og et par andre ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar