fredag den 25. januar 2013

Sådan livet leves

I går var jeg med kæreste/baby på cafe på Østerbro. Vi tog på Laundromat'en i Århusgade. Mest fordi de meget åbenlyst ikke har noget imod ammende mødre. Og sådan en er jeg jo for tiden. Jeg hader at sidde et sted hvor jeg er ikke er sikker på hvordan det modtages. jeg synes ellers selv jeg er virkelig diskret, og
Cafeen er jo super hyggelig, virkelig børnevenlig med plads til ungerne og masser af legetøj. God mad - dog fik jeg valgt en skinke/ost sandwich som viste sig at være en toast lignende ting og ikke sådan en med salat og sennepsdressing som jeg havde drømt om.
Jeg havde taget kamera, nu vi var på kærestetur - men det gik hurtigt op for mig mit memorycard sad hjemme i maskinen - hmmmm...ingen billeder og så mange åbenlyse motiver!

Dagen i dag har budt på mange mange gåture med hende den lille. Tænker jeg måke skulle prøve at få noget ud af mine gåture, altså ud over dejlig frisk luft og god motion. Læste om Byvandring med barnevogn. Det er da en fin ide, måske jeg skulle prøve.

Til aften ville jeg lige smække en gang macarons sammen for første gang - det så enkelt ud, men jeg endte med nogle helt flade og ikke særlig kønne macarons. Jeg har fundet en anden opskrift og gir det et skud mere i morgen. Vi skal have champagnedåb næste weekend, og jeg fået virkelig travlt med det store kagebord. Nu må vi se om vi mon får macarons på kagebordet :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar