mandag den 14. januar 2013

Vietnam tur-retur

Søndag var dagen hvor jeg smuttede forbi min søster og hilste hende velkommen hjem fra 14 dages tur til Vietnam. Hun havde mega hygget sig og var helt afslappet. Havde oplevet så meget på de 14 dage - både storby i Hovedstaden Hanoi og badeferie på et resort et andet sted i Vietnam. Hun havde hoppet ind i det nye år i Hovestaden Hanoi, været på Spa, til vietnamesisk cooking class (og købt en kogebog + mærkelige instrumenter :), fået syet 4 par sko efter mål, fået syet tøj efter mål .... og meget meget mere - det hele lød rigtig spændende og meget eksotisk for sådan er oplevelseshungrende barselspige som mig.

Hun har altid gaver med hjem fra sine rejser, dejligt og lidt macarons fra en mellemlanding i Paris.

Jeg havde en lille velkomstgave med - mandler a la summerbird. Jeg havde både brugt lakridspulver og frysetørret passionsfrugt (Købt hos Special Købmanden på Gl. kongevej). Min søster elsker syrlige ting, så dem med passionsfrugt var lige hende, vi andre synes de var for sure. Opskriften har jeg taget herfra - de er nemme og hurtige at lave og nemme og hurtigt at spise ;)

Og så fik jeg også lige taget billede af en pude jeg har syet til min søster i gave. Den er inspireret af hendes tapet i gangen, der har samme mønster og nok også lige Place de Bleu og ikke mindst Bloggen Leizys barslerier.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar