fredag den 22. februar 2013

Barselslivet og mere til...

Nyder barselslivet meget for tiden. Sia er 6 mdr og begynder virkelig at være sjov og man kan lave flere ting efterhånden. I denne uge har Søren holdt vinterferie fra musikskolen og vi har også fået lidt kærestetid hvilke var tiltrængt.
Jeg synes efterhånden vinteren har været lang, lang nok og det må være tid til forår. Jeg længes efterhånden så meget at jeg ville pakke hele familien sammen og smutte med flyet til varmere himmelstrøg hvis kontoen tillod det. Hmmm - vi må se hvad der sker.

1. Sia og mor fra en tur i Frederiksberg have i frostvejr i går.
2. Rødbede Cupcakes fra her til i aften ... opskrift er fra bogen "Spisetid" af Louise Lorang - jeg synes dog at cremen fra bogen bliver alt for sød og jeg bruger i stedet flg. opskrift:
200 gr. Flødeost, naturel 
125 gr. Smør 
125 gr. Flormelis 
2 tsk. Vanillesukker 
+ lidt revet rødbede til at farve med
3. Stof til puder til Sias legehjørneIngen kommentarer:

Send en kommentar