onsdag den 20. februar 2013

Hurtige boller ... det kan vi li'!

Jeg har bagt brusebadsboller rigtig mange gange efter opskriften fra Aurion - de er nemme og hurtige. Hæver natten over og er klar til bagning om morgenen - nemmere kan det ikke være. Men jeg var blevet lidt træt af den sædvanlige blanding af spelt fuldkorn + sigtet + gær + vand og salt. Bagest i skabet fandt jeg en pose "Alletiders grød" også fra Aurion som jeg i et forsøg på at tilføre lidt sundhed til Linns morgenmåltid for nogle måneder siden har købt. Men den grød vil hun ikke have - eller jo gerne i boller. I med grødblandingen i dejen i stedet for noget af melet. Det smager supergodt og så er der mange forskellige flager dit og flager dat og tørrede dit og tørrede dat. God ide givet videre.

Og kan foråret godt komme an - vi er klar med lidt nyt tøj og sko. Vi mangler lige en leverance fra Mini Rodini - den glæder jeg mig nu mest til. Linns tøj er fra NameIt, H&M og skoene fra Geox. Mine bukser i mærkelig mønster er fra Magasin og skoene er på udsalg hos H&M på www.hm.com.Ingen kommentarer:

Send en kommentar