torsdag den 14. februar 2013

Latin Fanatics

Endelig ovenpå igen. Sia har i hvert fald fået 1, måske 2 tænder i løbet af weekenden og det har ku' mærkes - feber og pjevs og lange lange nætter hvor jeg faktisk sad op og sov med Sia i mine arme.
Men det virker til at være bedre nu, så nu krydser jeg fingre for en rolig nat for alles skyld.

I dag hentede jeg Linn tidligt og vi tog på pigetur i biffen mens far passede Sia. Det var lidt spændende og jeg sad med tlf. i hånden under hele filmen, men ingen sms eller opkald fra en desperat far. Det var gået så fint - hvilket virkelig er dejligt og letter mig en del.

Aftenen i aftenen har jeg brugt på at hjælpe kæresten men at lave pressemateriale for et af hans bands Latin Fanatics. Det er virkelig dejlig musik - det er længe siden jeg har haft muligheden for at se dem, men det er altid en fest med dem.

P.S. Er det Valentines i dag? Det tror jeg Søren har glemt ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar